Published On: 24 Prill, 2017

‘LSDM-ja nxitë apetite për Shqipëri të Madhe’

Përmes një kumtese dërguar mediave, VMRO-ja e cilëson LSDM-në si nxitësen më të madhe të ”apetiteve të Shqipërisë së Madhe” në vend dhe rajon.

Sipas tyre, Maqedonia do të mbetet shtet unitar dhe shumëetnik, duke shtuar se Zaevi nuk i ka dënuar, siç thonë, incidentet kundër identitetit maqedonas dhe sovranitetit.

OBRM-ja konsideron se LSDM-ja pranon dygjuhësi, ndryshim të flamurit, himnit, stemës, ndryshim të emrit të shtetit sipas grekëve dhe federalizim të vendit.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...