Published On: 21 Maj, 2016

Lotët e Donika Gervallës a do ta prekin në ndërgjegje Lutfi Hazirin?!

 

Arif Molliqi

Nuk e besoj.
Sepse ai nuk ka ndërgjegje pas asaj deklaratës që dha…
Por, Isa Mustafa, Ismet Beqiri, Agim Veliu. Jo se jo. Ata janë dhe kanë qenë gjithmonë të pa fytyrë…
E, ata 100 çakajtë qa i shkonin prapa Isa Mustafes duke u cijatur, gjithsesi nuk i vret ndërgjegjja sepse ajo u mungon. Sikur të kishin ndërgjegje, sikur të kishin fytyra dhe kurajo do të dilnin tek dera dhe ta merrnin Donikën brenda.
Një proverb thotë: “Vetëm armikun duhet ta dëbosh nga dera…” e jo mikun!
E Donika nuk ishte armiku…
Por ti le këta, sepse biseda për ta është si puna e atyre qenve të barinjve… Mirë ata së paku ta ruajnë bagëtinë, bjeshkën, kufirin kurse këta as bythën e vet…(?!)
Po ti lëmë hamë, hamatë…
Ti kthehem Lutfi Hazirit;
Më kujtohet kur Luta (luta-i djegës) pati ardhur në Hanover në takim me strukturat e LDK-së në Gjermani. Pikërisht në KSH “Jusuf Gërvalla”. E pritem si “krajl”.
Të kujtohet Luto?!…
S´di a të kujtohet që na pate treguar përralla me “bukë e djathë”, për Isa Mustafen… (Atëherë të besoja…)
Po, po të kujtohet Luto… Pejgamber e quajte Ibrahim Rugoven, kurse Isa Mustafen tradhtar, haj, matrapaz, mashtrues!…
E na, fukaraja në krye, t´u shkoqem duke rrah shuplaka dhe brohoritur: “Luto, Luto, Luto…”
Dhe ti e kishe ngritur kokën si çuran! Atëherë nuk e kisha menduar kështu, por tani kur e përfytyroj atë qëndrimin tënd më del përpara një çuran qafërrjepur…
Tani, të kujtohet, a?
Ah Luto, Luto po poshtë e kishe pas pazarin…!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...