Published On: 30 Nëntor, 2016

Lopët e sëmura përfundojnë në fabrikat e sallamit në Tianë-Video

Gjedhët e prekura nga dermatoza nodulare janë duke u shitur nga fshatarët, ndërsa mishi i tyre mësohet se po përdoret nga fabrikat e sallamit.

Për këtë skandal, “ABC News” sjell një dëshmi nga Lushnja. Shumë fermerë thonë se, e kanë të pamundur të mjekojnë me kafshët e sëmura me fondet e tyre.

Ata shprehen se, nuk kanë para që të blejnë ilaçe për lopët e tyre. Ndërsa sot PS-ja ka debatuar për këtë fenomen dhe thuhet se, qeveria do t’i dëmshpërblejë fermerët që kanë lopët e sëmura./ABC News/

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...