Published On: 12 Tetor, 2016

LOJA APO MARRËZIA E THAÇIT Nehat Thaçi!

  

  • Rezoluta e sotme e Kuvendit të Kosovës 

 

Bit Geci

Si ka mundësi që ky qytetar, zyrtar i policisë së Kosovës, përderisa është i tillë, dhe ka një pozicion në institucionet e sigurisë së Republikës, futet lirshëm në Serbi dhe kështu krijon një precedent të tillë ndërshtetërorë?! A është rastësi, mendjelehtësi, papërgjegjshmëri, konstruksion i qëllimshëm, për të prodhuar apo provuar diçka; apo dikujt i është dashur kjo si lojë, ta zëmë testuese, apo mos më keq këtij njeriu ia kanë varë në qafë faturën e baraspeshës së matjes së forcave, të një lufte tashmë tjetërfare, a për të filluar një të tillë, për shkak tq koncesioneve e privilegjeve, që dikush ia ka bërë Serbisë në shumë fusha në Kosovë, si politika, siguria e tregtia?! Me kete, nuk dua te them qe Serbia nuk eshte fajtore, qe nuk eshte kriminale, qe nuk tolerohet, qe nuk ushqehet per te qene kriminale, nga ne si te pa vetedije, a pa dije. Dhe kete po thuaj nga te gjithe mekanizmat nderkombetare qe jane te thirrur, dhe kane marre pergjegjesine per te krijuar paçen ne kete pjese te Europes. Por, dua te ngre shqetesimin per papergjegjshmerine e zyrtareve, dhe atyre policore te Kosove, te cileve duhet ndaluar me ligj, qe pa njoftim paraprak, dhe marrje pelqimi nga Ministria perkatese, ajo e Sigurise se Kosoves etj, te mos guxojne te udhetoin neper Serbi, dhe ne te gjitha ato shtete, te cilat ushtrojne dhe ushqejne politika te dhunes, dhe armiqesise kunder Kosoves!..

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...