Published On: 26 Shkurt, 2016

Lladrovci, Rexhep ti e tradhtove Adem Jasharin

Ambasadori i Kosovës në Shqipëri Ramiz Lladrovci, përmes një deklarate ka reaguar ndal fjalës së Rexhep Sëlimti në Kuvend.

Në këtë deklaratë ai ka thënë

Dëgjova më vëmendje fjalën e Rexhep Selimit, sot, në parlamentin e Kosovës. Do të doja t’i jepja një këshillë si i njohur i vjetër i tij. Rexhë, mos e përmend Adem Jasharin në Parlament për lojrat politike të kësaj dite.

Së cilin ka dashtë më shumë dhe cilin nuk e ka dashtë Adem Jashari, kjo është një ë vërtetë tjetër. Miqësinë Tuaj me Adem Jasharin e shpëtova unë, për t’i shërbyer qëllimit të luftës, ashtu si shpëtova edhe jetën Tuaj pas asaj që të mos të them tradhtisë që i bëtë Adem Jasharit.

Unë ë kam të arkivuar zërin e Prijësit tonë legjendar, me këtë të vërtetë të madhe. Rexhep, jemi miq e të njohur të vjetër, nuk duam që askush, as Ti e askush tjetër, të na i ngacmojë plagët duke dashur të hedhë politikën e çastit mbi faktet historike.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...