Published On: 3 Maj, 2016

LIVE: Kongresi i 40-të i UEFA-s 

Sapo ka filluar Kongresi i 40-të i UEFA-s në Budapest. Fadil Vokrri dhe Eroll Salihu janë prezent në Kongres ku do të ndjekin nga afër zhvillimet nga afër pjesë e së cilës është edhe pranimi i Kosovës në UEFA.

Nga 54 shtete anëtare në UEFA, mbi 40 i kanë premtuar FFK’së se do ta mbështesin kërkesën e saj për pranim në Federatën Evropiane të Futbollit.

Për t’u pranuar në UEFA, Kosovës i nevojiten 28 vota.

Live: Kongresi i 40-të i UEFA-s

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...