Published On: 24 Shkurt, 2016

Lista Srbska (Beogradi) e bindur se Kosovës i duhet Hashim Thaçi për president

LISTA SRBSKA (BEOGRADI) E BINDUR SE KOSOVES I DUHET HASHIM THACI PER PRESIDENT
Labinot Gjini
A thua pse Lista Srbska do ta votoj për President një “patriot të madh shqiptar” si Hashim Thaçin ?! Me çka ka mundur ti bind Hashim patrioti këta përçues të shovinizmit të Serbisë në Kosovë ?
A thua të jenë bindur nga vendosmëria e tij për ta shkëputur definitivisht Kosovën nga Serbia ?! Apo, në të kundërtën, ti ketë bindur me premtimin se të gjitha lëshimet e bëra deri më tani ndaj Serbisë (përfshi Zajednicën) do të realizohen ashtu siç janë bërë dhe, përveç tyre, ndërkohë, të ketë bërë marrëveshje tjera të fshehta me ta të cilat, më pastaj, do të na vijn në tavolinën e Brukselit ?
Logjika të çon të mendosh se një parti fashiste serbe, e cila është direkt levë e Beogradit në Kosovë, do ta votonte Hashimin e Drenicës së Adem Jasharit, vetem nëse ky i fundit të ketë tradhëtuar vendin e tij dhe interesat e tij duke i shkëmbyer ato me Beogradin për të përfituar nga mbështetja e tij për të qëndruar në pushtet edhe në këto rrethana ilegale dhe ilegjitime.
Logjika të jep të kuptosh se si, jo vetem propagandat kundër Hashim Thaçit e kanë origjinēn në Beograd, por edhe se si vetë pushteti i Hashim Thaçit e ka origjinën në Beograd.
Nga kjo, çdo shqiptar duhet ta kuptoj se tavorrët tona ndahen pro dhe kundër Beogradit. Dhe, Beogradin sot, pas marrëveshjëve anti-kombëtare, më së miri e përfaqëson fuqishëm IsaHasha

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...