Kosova

Lista e PDK-së mban të inkriminuarit, prurjet si Arbana Xharra mbeten jashtë bashkë me Stavilecin etj…

Listës së kandidatëve të PDK-së i prinë kryetari i kësaj partie Kadri Veseli i pasuar nga Enver Hoxhaj.

Befasia qëndron se në këtë listë nuk është anëtarja e re e PDK’së, Arbana Xharra.

Në listë mungojnë edhe Blerand Stavileci dhe Adem Grabovci.

Më poshtë është lista e PDK-së për deputetë në Kuvendin e Kosovës:

Kadri Veseli,

Enver Hoxhaj,

Hajredin Kuçi,

Memli Krasniqi,

Xhavit Haliti,

Zenun Pajaziti,

Kurtan Kajtazi,

Safete Hadergjonaj,

Elmi Reçica

Ganimete Musliu

Blerta Deliu

Abdyl Salihu

Flora Brovina

Rrustem Musa

Selvije Halimi

Hajdar Beqa

Nait Hasani

Flora Brovina

Andin Hoti

Mergim Lushtaku

Naim Bazaj

Muharrem Xhemajli

Rafet Rama

Bislim Zogaj

Bekim Haxhiu

Beatrisa Pista

Luljeta Veseli-Gutaj

Drita Kadriu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *