Published On: 20 Maj, 2017

Lista e kandidatëve të Nismës për deputetë

  • Nisma, që është në koalicion me PDK-në dhe AAK-në ka publikuar listën e kandidatëve për deputetë.

Këta janë kandidatët e Nismës:

Fatmir Limaj,

Bilall Sherifi ,

Zafir Berisha,

Bajram Hasani,

Enver Hoti,

Haxhi Shala,

Muharrem Kuçi,

Milaim Zeka,

Isa Xhemajli ,

Besim Shyti ,

Valdete Bajrami,

lbulena Balaj,

Violeta Demaj,

Anita Mulolli dhe

Manuela Koni

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...