Published On: 17 Tetor, 2016

Lind bebja me gjuhë në madhësi të të rriturit (Foto)

Edhe pse bebet janë të vogla në madhësi dhe delikate, fëmijët e lindur me kushte të ndryshme të jetesës janë tepër të guximshëm dhe të fortë.

Disa janë të lindur të kaltër për shkak të litarit të kërthizës së tyre, të sjellë në këtë botë me çrregullime të rralla, ose të lindur para kohe. Kështu që ata duhet të luftojnë për të parë muajt e tyre të parë të jetës.

Ky ishte rasti për beben Paisley, i cili ka lindur me një sëmundje të rrallë që quhet sindroma Beckwith Wiedemann. Kjo shkaktoi rritjen e gjuhës së tij, dy herë sa madhësia e gojës.

2

3

4

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...