Published On: 19 Qershor, 2016

Limaj i garanton mbështetje degës që i ishte copëtuar Nismës

Nisma për Kosovën po vazhdon të mbajë Kuvendet Zgjedhore nëpër komuna të vendit.

Nisma për Kosovën sot ka mbajtur Kuvendet Zgjedhore në Viti dhe në Kllokot, ku janë zgjedhur organet drejtuese të degëve, Këshillat e degëve, dhe delegatët për Kuvend Qendror Zgjedhor të Nismës që do të mbahet më 25 Qershor në Prishtinë, thuhet në një njoftim të partisë në faqen e saj në Facebook.

 Të pranishëm në mbajtjen e Kuvendeve Zgjedhore në Viti dhe Kllokot ishin, kryetari i Nismës, Fatmir Limaj, sekretari Bilall Sherifi, shefja e Grupit Parlamentar të Nismës, Valdete Bajrami dhe nga kryesia e Nismës ishin Selvie Rexhepi dhe Endrit Shala, bën të ditur njoftimi.

Delegatëve të Nismës në Viti dhe Kllokot, me nga një fjalë rasti u janë drejtuar, kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj, dhe Daut Xhemajli, udhëheqës i degës së Nismës në Viti.

Kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj, dhe folësit tjerë në këtë Kuvend, para delegatëve garantuan mbështetje të fuqishme për strukturat e Nismës në këto dy degë të rëndësishme, me qëllimin më të mirë që Vitia dhe Kllokoti të qeverisen nga njerëz të përkushtuar.

Ndërsa, Daut Xhemajli nga Nisma në Viti, falënderoj të gjithë për mbështetjën e dhënë për degën e Nismës në Viti. Xhemajli tha se “të bashkuar do të punojmë për të mirën e qytetarëve në Viti dhe në Kllokot”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...