Published On: 31 Maj, 2016

Ligji për kategoritë e luftës do të ndryshojë

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale, do të shqyrtojë sot raportin e ekspertit për përgatitjen e dokumenteve për nismën ligjore, projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për statusin dhe të drejtat e dëshmorëve, invalidëve, veteranëve, pjesëtarëve të ushtrisë çlirimtare të Kosovës, viktimave civile dhe familjeve të tyre.

Ende nuk dihet se cilat ndryshime janë paraparë të ndodhin me këtë nismë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...