Published On: 19 Tetor, 2016

Ligji për festat zyrtare do të ndryshohet

Deputetët e Kuvendit të Kosovës tanimë kanë vendosur për inicimin e një komisioni për nismën legjislative, lidhur me ndryshimin e ligjit për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, ligj ky i cili është kritikuar shumë herë për shkak të numrit të madh të festave.

Një inicim i tillë do të bëhet nesër në Komisionin për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim, anëtarët e së cilit do ta shqyrtojnë edhe Projektligjin për performancën energjetike në ndërtesa, me amendamentet e Komisionit funksional për Bujqësi, Pylltari, Mjedis dhe Planifikim Hapësinor.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...