Published On: 3 Prill, 2016

Ligjëratë në Londër për shtetndërtimin e Kosovës

Muhamet Hamiti, profesor i letërsisë angleze në Universitetin e Prishtinës, do të mbajë ligjëratë për shtetndërtimin në Kosovë ditën e martë, më 5 prill, nga ora 18:30 deri 20:00. Ligjërata mbahet para studentëve master dhe stafit të Akademisë Diplomatike të Londrës, që është pjesë e Universiteti të Stërlingut (University of Stirling), kampusi në Londër.
Adresa: London Academy of Diplomacy, 102 Middlesex Street, London E1, 7EZ.
Akademia organizon herë mbas here Forumin Diplomatik, me ligjërues të jashtëm, pjesë e të cilit është ligjërata e të martes, “State-building: the case of Kosovo”. ”Ligjërata është e hapur për publik.
Muhamet Hamiti ka qenë ambasadori i parë i Republikës së Kosovës në Londër (2009-2012).
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...