Published On: 27 Shkurt, 2016

Lidhja Demokratike e ‘Kurvave’

 

Tani e tutje kjo LDK mund të quhet ashtu. Ajo ka vite që qanë publikisht dhe çaraveshet fshehtas për veprimtarët e eliminuar dhe për ekzekutimin e tyre, kanë akuzuar Thaçin, kryesisht fshehtas. Dhe, Gjykata Speciale, është edhe kontribut i saj.

Dje e zgjodhën kryetar. Kurvat zakonisht nuk kanë dinjitet, pse të kenë deputetët e Lidhjes Demokratike të Kurvave?

Të jemi të drejtë: çdo njeri ka të drejtë të bëhet lavire, por lavirja nuk ka të drejtë t’i referohet Rugovës. Kaq! Së paku të respektojnë atë parim.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...