Published On: 28 Prill, 2016

Lëvizja për Bashkim: Dëme të mëdha iu bën vendit nga kriminelë të ndryshëm

Lëvizja për Bashkim e ka komentuar aksionin e djeshëm të EULEX-it dhe Policisë së Kosovës, për arrestimin e të dyshuarve për krim të organizuar, marrje ryshfeti dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare.

“Lëvizja për Bashkim, pa rënë ndesh me parimin e drejtësisë mbi prezumimin e pafajësisë, konsideron se ndërmarrja e masave për luftimin e krimit e korrupsionit në Kosovë është e domosdoshme dhe shumë e vonuar. Dëmet që i janë bërë vendit nga kriminelë të ndryshëm që nga paslufta, pa dallim etnie e partie, janë jashtëzakonisht të mëdha dhe me efekte jo vetëm për të kaluarën por edhe për të ardhmen e vendit” thuhet në një njoftim për media të kësaj lëvizjeje.

“Ne, duke qenë të matur në besimin se kjo luftë kundër krimit të organizuar përbën një qasje sistematike, joselektive dhe të vazhdueshme, kërkojmë nga institucionet e vendit që të kompletohet sa më parë infrastruktura ligjore e nevojshme për luftimin adekuat të krimit dhe të veprohet pa kompromis në këtë drejtim. Nuk mund të ketë drejtësi për të ndershmit përderisa nuk zbatohet drejtësia ndaj kriminelëve” potencohet më tej në njoftim..

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...