Published On: 13 Maj, 2016

LETËR PUBLIKE, ZOTËRINJVE EVROPIANË!

(Lexo, komento, shpërndaj, realitetit mos iu friko)

Kosova nuk i ka plotësuar as për së afërmi kushtet për heqjen e vizave, meqë, realisht, krimi dhe korrupsioni fare nuk janë zvogëluar, kriminelët dhe të korruptuarit nuk janë ndaluar, por edhe pronat e tyre, të përfituara në mënyrë joligjore, gjithashtu nuk janë konfiskuar. Gjashtëmbëdhjetë vjet të përkujdesjes suaj, në Kosovë, me vota të vjedhura e të blera, por edhe me bekimin tuaj, është implementuar një pushtet hajdutësh dhe uzurpatorësh, varfërues ekstremë të popullit. Perceptimi juaj i fundit, se populli, i lodhur nga varfëria dhe paperspektiva, mund të blihet lehtë me lirinë e lëvizjes dhe se për fatin, pasuritë natyrore dhe për kufijtë e tij vendosin pikërisht këta dhjetëra apo qindra kriminelë dhe të korruptuar, është tejet i gabuar, bile edhe i rrezikshëm për paqen, jo vetëm në Kosovë. Populli i Kosovës, dua t’jua kujtoj, dikur, në të kaluarën jo shumë të largët, lëvizte lirshëm, pa viza, por nuk ishte i barabartë, pikërisht si edhe sot, me të tjerët, në punësim, vetëvendosje dhe në zhvillim. Në Kosovën e pushtuar nga Hashim Thaçi, Isa Mustafa dhe Kadri Veseli, subjekteve kryesor të Gjykatës Speciale, dhe nga të gjithë të tjerët, pozitë dhe opozitë, të përçarë e të korruptuar, gënjeshtarë, mashtrues e të paaftë për ta udhëhequr vendin, është bërë e turpshme jeta e qytetarëve të ndershëm! Andaj, konfirmimi i heqjes së vizave nuk është ditë historike për të mirë, siç thoni ju, por një ditë alarmuese për migrimin masiv të popullatës, në kërkim të një jete normale, të cilën, në vendin e vet ua kanë marrë të tjerët! Prishtinë, 13. 5. 2016, Prof. dr. Nazim F. Qehaja

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...