Published On: 5 Shkurt, 2016

Letër publike për ministrin Skender Hyseni!

Me një thirrje, letër publike “Kosova për Sanxhakun” i drejtohet Ministrit të Punëve të Mbrenshme, z. Skender Hyseni, ku ne letër thuhet:
I nderuar Ministër – Skender Hyseni
Të nderuar zavens ministra, zyrtarë të lartë të Ministrisë së Brendshme të Republikës së Kosovës.
Opinioni publik i Kosovës dhe Sanxhakut, tashmë që dy javë po përcjellë me vëmendje nga afër të gjitha zhvillimet rreth (ende të pa suksesshme) hetimet për Ismet Kanjizhën, i zhdukur kohët e fundit në Fushë Kosovë, boshnjak nga Gucia , për të cilin ne shpresojmë se është ende gjallë.
Me këtë thirrje publike , ne përfaqësuesit e organizatës “ Kosova për Sanxhakun” , duam të theksojmë seriozitetin e këtij rasti, dhe kërkojmë që t’i kushtohet rëndësi shumë më të lartë në prioritet e punës së ministrisë tuaj, dhe presim angazhimin tuaj personal në rritjen e cilësisë dhe intensifikimin e dinamikës së hetimeve të mëtejshme.
Besojmë se është i arsyeshëm besimi ynë në punën tuaj profesionale dhe angazhim të sinqertë dhe të përgjegjshëm që Ismet Kanjiza sa më shpejt të jetë e mundur të gjendet i gjallë, dhe presim rezultat pozitiv të përfundimit të rastit i cili do të lehtësojë ankthin dhe shqetësimin e opinionit , këtu në Kosovë, dhe në Sanxhak.
“Kosova për Sanxhakun”
Kryetar Ismet Azizi

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...