Published On: 28 Maj, 2016

Letër e hapur kryetarit të Kuvendit të Kosovës, “HOSANNA BARABA”…

Letër e hapur kryetarit të Kuvendit të Kosovës,
Z.Kryetar i shpreh respektin postit të nerit vetqeverisës të KOSOVËS sonë martire, të shumëvuajtur nga gjenocidi i armikut shekullor sërbë dhe bashkkompanjonet e tij shqipfolës. Unë jam i biri i një martiri nacionalist që komandoi vullnetaret shqiptar për mbrojtjen e integritetit të Kosoves ALI BAJRAKTARIT të Junikut, të cilin e paten likuiduar hoshtaplerët komunistë me 17 01 1945 duke i vënë nofkën “ARMIK I POPULLIT” fill pas me vendimin e Gjykates Qarkut në Gjakovë, me gjykatsin Jahja Osmani, ia konfiskuan pasurinë e luajtshme dhe të paluajtshme, që ende po keqpërdoret duke ua mundesuar matrapazve te AKP-es, për ta qitur n’ankand, e për ti “ëmbëlsuar” apetitet personale!

Kujtoj pika e parë e LEGJISSLATURES së KUVENDIT TË KOSOVËS duhej t’ishte anulimi i ligjeve paraprake deskriminuese te Serbisë dhe rehabilitimi i martirëve shqiptarë të LD Botërore, si edhe kthimi i pasurisë se aneksuar dhunshëm. Po pse ju këtë nuk e bërët?! Unë kujtoj se: ose u mungon vetdija, ose ju mungon ndergjegja, apo vazhdoni të jeni dore e zgjatur e armikut edhe më tutje. Ju njoftoj se pos gjerave me vlerë shtepiake qeveritarët e athershëm ngriten stala të kolektivit, shkollën, dhe afro 2,5 hektar ngelën të nacionalizuara…

Pse ju po silleni kështu?! A s’ju vjen TURP që pronën e ATDHETARIT të cilin PRESIDENCA e KOSOVËS E DEKOROI me urdherin RREZET E LIRISË me 08 qershor 2012, ta lëni në duartë e AKP-së?!! TURPI S’KA BRINA thotë populli. Është koha e fundit të zgjohi nga letargjia e interesave të ngushta! Kuvendi s’bën të jetë dekor para syve të opinionit të brendshëm dhe të jashtem, as strehimore e disa politikanëve-deputet injorant, por duhen njohuri, analiza të mirfillta, e maturi. Më fal z. KRYETAR sepse e di që ju mora kohë kot, ngase aktualisht detyrë parësore keni RATIFIKIMIN E “SERPSKA ZAJEDNICËS” dhe FALJEN E MBI 8000 hektarëve tokë MALIT të Zi, kurse ankesa ime s’çon peshë fare! Noli i përndritur do e përmbyllte këtë shkresë ma aklamacionin e popullit në trajtën “HOSANNA BARABA”…

Rrustem Bajraktari

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...