Debate

Letër e hapur kryeministrit sllavo- maqedonas, Zoran Zajev

Shkruan: Hamdi Ndrecaj-PANTERI

I nderuari kryeministër i IRJ të Maqedonisë, Zoran Zajev! Ju lutëm që urgjentisht të ndërmerreni masa adekuate, që të respektoni Marrëveshjen Kornizë të Ohrit për amnestimin e të gjithë ish- pjesëtarëve të UÇK- së të vitit 2001 dhe të përdoreni autoritetin tuaj në drejtësinë maqedonase per ta larguar fletarrestin tim nga Europoli dhe Ineterpoli, sepse kështu kemi mbetur të ngujuar në geto në Kosovë dhe s’na lejohet asnjë udhëtim jashtë vendit, përfshirë edhe Shtetin Maqedonas . Unë Hamdi Ndrecaj – Komandant Panteri, ish -komandant i Batalionit të Parë në Operativë, kërkoj nga ju që urgjentisht të merrni masa ligjore për të larguar fletarrestin tim ndërkombëtar dhe të më lejohet lëvizja e lire, përfshirë vizita edhe në shtetin tuaj, pasi që të gjitha ishin cekur në Marrëveshjen Kornizë dhe që të gjitha rastet e mundshme.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *