Published On: 24 Shkurt, 2016

Letër e hapur e Ali Ahmetit drejtuar ambasadorit amerikan, Jess Baily

  • Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti, i është drejtuar me një letër të hapur mirënjohëse dhe falënderuese ambasadorit amerikan në Shkup, Jess Baily.

Në mes tjerash, Ahmeti shkruan:

Përpjekjet e juaja dhe të bashkëpunëtorëve tuaj bashkë me kontributin e dhënë në drejtim të zgjidhjes së krizës më serioze politike me të cilën u ballafaqua vendi im, dëshmojnë që Maqedonia dhe qytetarët e këtij vendi kanë mik të veçantë dhe të sinqertë në ju dhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Do të doja që ta shfrytëzoj këtë mundësi për ta konfirmuar edhe një herë përkushtimin tonë në drejtim të zbatimit të marrëveshjes së Shkupit si dhe për të vijuar me kontributin tonë drejt realizimit të reformave thelbësore që rrjedhin nga rekomandimet urgjente, përfshirë edhe angazhimin tonë për një atmosferë zgjedhore në të cilën qytetarët do të votojnë të lirë, pa frikësime dhe pa kushtëzimë.

Ky proces ka një rëndësi të jashtëzakontë për ne për arsye se zgjedhjet e besueshme dhe të pranueshme nga komuniteti ndërkombëtar do të kontribuojnë gjithashtu edhe për rikthim të fuqishëm të agjendës EuroAtlantike si alternativë e vetme për vendin tona.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...