Published On: 29 Mars, 2016

Lëshohen për qarkullim dy shiritat e rrugës Kaçanik-Hani i Elezit

  • Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se është liruar në tërësi rruga Kaçanik-Hani i Elezit. Kjo rrugë ishte e bllokuar për shkak të shembjeve të vazhdueshme të gurëve dhe dheut dhe ishte e kalueshme vetëm në njërin shirit, raporton Express.

Njoftimi i plotë:

Ju njoftojmë se rruga nacionale N2 Kaçanik-Hani i Elezit, tashmë është e lirë për qarkullimin e automjteve.

Për shkak të shembjeve të vazhdueshme të gurëve dhe dheut, tash e disa ditë kjo rrugë ishte e kalueshme vetëm në njërin shirit. Mirëpo, Ministria e Infrastrukturës, gjegjësisht Departmenti I Menaxhimit të Rrugëve, ka angazhuar vazhdimisht kompaninë për mirëmbajtjen e rrugëve që të vazhdojë punimet e duhura për lëshimin komplet për qarkullim të kësaj rruge nacionale.

Lëshimi në qarkullim i rrugës Kaçanik-Hani i Elezit, u bë i mundur që nga data 28 mars 2016, pasi që rruga është pastruar nga gurët dhe dheu.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...