Published On: 14 Prill, 2016

Leksioni i turpit fëmijëror i Marjan Demajt, rektor i Universitetit të Prishtinës!

 

Prof. dr. Nazim F. Qehaja

Është prioritet për mua, nëse një kryetar dhe një kryeministër shteti, në këtë rast Isa Mustafa, mban, qoftë edhe një orë në Universitet. Unë ju siguroj se orët do të mbahen në çdo mënyrë, meqë për mbajtjen e tyre ai do të angazhojë një asistent! Kështu tha fëmijërori, klanisti, pseudointelektuali dhe argati besnik i klaneve partiake dhe politike brenda Universitetit dhe institucioneve të tjera arsimore. Studentët arsimdashës, atdhetarë të vërtetë, të papolitizuar dhe përfaqësues të tjerë të popullit, menjëherë duhet të kërkojnë, me çdo kusht, shkarkimin e tij, pa u bërë vonë. Ky njeri fillimisht u tregua se nuk është fare i nivelit për këtë detyrë, bile, në bazë të deklaratave dhe qëndrimit të tij, tërësisht i papjekur si personalitet. U tregua gjithashtu se ardhja e tij në këtë pozitë ka karakter thjesht administrativ, klan-përfitues në procesin e regjistrimit të studentëve, materializimit të procesit mësimor dhe avancimit jomeritor të kuadrit mësimor.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...