Published On: 3 Gusht, 2017

Ledion Liço ka një parashikim për të ardhmen në lidhjen e tij me Sarën

Moderaori i njohur i TCH Ledion Liço ka postuar një video nga një festival jashtë Shqipërisë, ku një çift i moshuar po kërcen plot energji duke ndjekur ritmin e muzikës.

“Unë dhe Sara Hoxha 40 vite më vonë”, ka shkruar ai.

Është e qartë që ky mesazh është i rëndësishëm për çiftin pasi Ledioni edhe pas 40 vitesh e mendon të jetë pranë partneres së tij aktuale Sarës dhe po kaq të lumtur sa janë  tani.

Gjithmonë në media ata tërheqin vëmendje për raportin në çiftin i cili duhet thënë që është i rrallë mes të famshmëve!

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...