Published On: 1 Prill, 2016

Le të çirren tani neo-komunistët!!!

 

Nihat Bakalli
·
Që partizanët (komunistët) patën bashkëpunuar edhe me nazistët, e dinim.
Komunistët nuk e pranonin një gjë të tillë. Mirëpo, historia flet ndryshe.
Në një letër-udhëzim, që krye-krimineli komunist, Enver katili, i dërgonte “shokut” të tij, “komandant” Gjin Markut ndër të tjera, i thoshte: “…gjermanët, që gjenden jashtë Beratit, pasi kontrollohen në bllok nga shokët tanë, ata lihen të lirë dhe të qetë të hyjnë në qytet dhe të blejnë sende që kanë nevojë dhe si i përmbushin këto nevoja, ata kthehen në kampet e tyre”. Një gjë të tillë Enveri e pohon edhe për njerëzit e tij komunistë edhe në Lushnje… Enveri vepronte kështu, sepse kishte marrë urdhra prej “shokëvet” të tij, Miladin Popoviqit, Dushan Mugoshës, Svetozar Tempos etj.
Le të çirren tani, si mos më kurrë, neo-komunistët!!!\

LEXONI edhe:

http://www.shqiptari.eu/tronditese-17-bomba-videoincizime-me-afera-te-bdi-se-pritet-te-shperthejne/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...