Published On: 9 Janar, 2016

LDK: Shpend Ahmeti në përkrahje të brigadave të molotovëve

Për dhunën e sotme në protesta ka reaguar edhe grupi i deputetëve lokal të LDK-së në Kuvendin e Prishtinës, duke e akuzuar Shpend Ahmetin, për dhunimin e vlerave qytetare. Grupi i LDK-së në Kuvendin e Prishtinës konsideron se kryeqyteti i Kosovës dhe institucionet e shtetit po sulmohen nga brigadat e molotovëve, nga protestuesit e dhunshëm të organizuar nga Vetëvendosja dhe aleatët e saj opozitarë kundër Republikës. Sot nga të gjithë po shihet qartë përpjekja për rrënimin e institucioneve të shtetit me dhunë, thuhet në komunikatën e këtij grupi.

“Grupi i LDK-së konsideron se rëndimit të situatës politike dhe protestave të dhunshme në kryeqytet po u kontribuon pjesëmarrja e kryetarit Shpend Ahmeti dhe udhëheqësve të tjerë të Komunës së Prishtinës, të cilët kanë mobilizuar të gjithë aktivistët politikë, drejtorë drejtorish, këshilltarë dhe eksponentë të tjerë të VV të udhëhequr nga vetë kryetari i Prishtinës për rrënimin e Republikës”, thonë anëtarët e këtij grupi, që ka fuqinë më të madhe përfaqësues në këtë Kuvend.

Pjesëmarrja e kryetarit të Prishtinës Shpend Ahemtit në këto protesta është përkrahje e brigadave të molotovëve që po i japin kryeqytetit pamje, me imazhin më të keq, në përpjekje për rrënimin e shtetit edhe nga vetë udhëheqësit e kryeqytetit, vlerësojnë ata. Kjo sjellje e të parit të Prishtinës është thirrje për anarki. Grupi i LDK-së në Kuvendin e Prishtinës është kundër protestave të dhunshme në kryeqytet dhe e fton kryetarin e Prishtinës dhe eksponentët e tjerë të VV që të mos u rrinë në krah brigadave të molotovëve, atyre që po bëjnë përpjekje ta djegin shtetin nga kryeqyteti, nga kryeqyteti i udhëhequr nga nënkryetari i VV Shpend Ahmeti. Grupi i LDK-së i fton qytetarët e kryeqytetit të mos u ekspozohen imazheve të dhunës së mundshme, të cilat po i japin kryeqytetit pamje anarkie, të papranueshme për qytetarët e Prishtinës, thuhet në komunikatën për medie të grupit të LDK-së në Kuvendin e Prishtinës. Shqiptari.eu

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...