Published On: 1 Shkurt, 2016

LDK: Pritjet dhe dështimet e Shpend Ahmetit janë frustruese për qytetarët

  • Lidhja Demokratike e Kosovës, thotë se dështimet e njëpasnjëshme të qeverisë komunale në të gjitha dikasteret e saj, kanë ngritur nivelin e shqetësimeve të qytetarëve të Komunës së Prishtinës.

Prandaj, sipas një njoftimi të LDK-ës, grupet profesionale të kësaj partie intensivisht dhe me përkushtim do të angazhohen, secili në fushën e vet, që të mobilizojnë fuqinë vepruese politike që të pengojnë vazhdimin e kësaj keqqeverisjeje sepse dëmet dhe pasojat po reflektohen dhe do të reflektohen drejtpërsëdrejti në standardin e qytetarëve dhe po e dëmtojnë interesin e mirëqenies qytetare.

“Mosrealizimi i të hyrave vetanake, punësimi masiv me kontratë mbi vepër i militantëve partiakë, mosrealizimi i projekteve kapitale në Drejtorinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në Drejtorinë e Planifikimit dhe në disa drejtori tjera, mosrealizimi i asnjë projekti serioz gjatë këtij viti buxhetor, vazhdimi i politikës shantazhuese ndaj ndërmarrjeve komunale, mos ndërtimi i asnjë objekti shkollor për dy vite qeverisjeje, favorizimi i grupeve të interesat në industrinë ndërtimore që paraqet njërën nga më shkeljet drastike ligjore, afera me naftën apo furnizimi i institucioneve shkollore me naftë në mënyrë joligjore janë vetëm disa nga dështimet dhe politikat keq qeverisëse të kësaj qeverie në Komunën e Prishtinës në krye me Shpend Ahmetin, ndër të tjera, u konstatua në këtë takim”, thuhet në njoftimin e LDK-së.
“LDK dhe trupat profesionale të saja, në Komunën e Prishtinës, vazhdimisht do t’i njoftojnë qytetarët dhe elektoratin lidhur me zhvillimet e përditshme në Komunë me qëllim që secili të mund të ndihmojë dhe të ndikojë që mirëqenia dhe politikat qeverisëse të zhvillohen në përputhshmëri me nevojat e tyre”, thuhet më tej aty.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...