Published On: 28 Shkurt, 2016

LDK po tallet me parimet morale apo cinizëm politik

  • Letër mbesës së Kolonelit Ahmet Krasniqi

Lirim Gashi
E nderuar Arta Krasniqi një parti që e zgjedhë për Kryetar partie një njëri si Isa pelim Mustafa, të cilit nuk i beson as këmisha e vetë dhe i cili çdo parim të shenjtë e shet për pushtet nuk meriton tjetër epilog përpos përfundimit në bërllog. Pasojat kolaterale të shkurtpamësisë dhe harreses historike e shndërruan LDK-në prej partisë së Rugoves në një shoqatë thuajse idiotike. Antarësia e LDK-së ka dështuar që ta dëshmoi lojalitetin e vetë ndaj shtetndërtimit sepse duke mos protestuar (në kohën e duhur) kundër Ises në fakt (me apo padashje) i ka shërbyer Hashimit dhe shtetrrënimit.
Antarësia e LDK-së nuk ka dëshmuar pjekuri politike pas vdekjes së Rugoves në asnjë fazë shtetndërtuese, jo pse në radhët e saj nuk ka njerëz të pjekur, formuar dhe të përgjegjshëm, por sepse zëri i tyre jo vetëm që nuk është përfillur, por është abuzuar nga shumica mediokre, e cila e ka keqkuptuar pragmatizmin politik duke e manifestuar si tallje me parimet morale apo cinizëm politik. Dështimet e tilla ndodhin kur synohet rrugëtimi drejtë ardhmërisë me njerëzit e së kaluarës. Isa Mustafa me shokë janë një model i tejkaluar politik. Ata janë dinosaur të turpit me kredibilitet të konsumuar moral, etik dhe politik. Të synosh me Isa Mustafen rrugëtim drejt suksesit është njësoj sikur motorin e Fiqes t’ia montosh Mercedesit dhe t’i shpresosh rezultatet e Ferrarit apo të jeshë i fundit në kolonen e garuesve dhe t”i ëndërrosh rezultatet e të parit.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...