Published On: 4 Shkurt, 2016

LDK në Zofingen: LDK-ja të jetë nën hijen e Rugovës, jo në shërbim të Thaçit

LDK-ja NË KOSOVË NUK GUXON TË PËSOJ EDHE NJE DEBAKËL POLITIK
Në politikë nuk ka parime që matën me dy kute: Edhe nën hijen e Rugovës së Madh edhe nënë servilizëm të tepruar me Hashim Thaçin.

Kryesia e Nëndegës së LDK-së në Zofingen kërkon nga deputetët e LDK-së në Parlamentin e Kosovës qe ti thonë Jo, zgjedhjes së Hashim Thaçit, President i Kosovës. Me këtë akt patriotikdeputetet dhe deputetët nga radhët e LDK-së, mbrojnë në rend të parë vetën e tyre dhe pastaj edhe votën e marrë nga qytetarët e Kosovës, për t’i mbrojtur, për t’i ruajtur dhe për t’i kultivuaredhe më tej idealet e Presidentit historik të Republikës së Kosovës dr. Ibrahim Rugovës, në emrin dhe filozofinë e të cilit vazhdimisht po thirren. Në politikë nuk ka parime që matën me dy kute: Edhe nën hijen e Rugovës së Madh edhe nënë servilizëm të tepruar me Hashim Thaçin.
Në situata delikate duhet zgjidhje adekuate. Prandaj LDK-ja në Kosovë nuk guxon të marr grusht tjetër dhe të pësoj debakël për shkak të marrëveshjes me PDK-në. Deputete e LDK-së duhet ta kenë të qartë se PDK-ja dhe Hashim Thaçi, posa t’i kryejnë punët e tyre dhe posa të bëhet Hashim Thaçi, president dhe të ulët në zyrën e Presidentit Historik, me ju do ta prish koalicionin dhe do t’uhedhin jashtë. Për këtë dyshim ne jemi të sigurt duke i njohur veprimet e tyre, sepse tradicionalisht janë treguar se ata nuk i respektojnë marrëveshjet.
Një sjellje e tillë politike është dëshmuar edhe në veprimet e tyre të më hershme, andaj Kryesia e Nëndegës së LDK-së në Zofingen të Zvicrës kërkon nga deputetet e Parlamentit të Kosovës, veçmas iu bënë thirrje atyre nga radhët e LDK-së, që ditën e votimit për president, nëse Hashim Thaçi është kandidat, të mos jenë prezent në sallë, për t’u bërë pjesë e asaj maskarade të dëmshme!

Zofingen, 04.02.2016.
Nga Kryesia e Nëndegës së LDK-së në Zofingen / Zvicër.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...