Published On: 16 Janar, 2016

LDK në Prishtinë: Shpend Ahmeti dëmtoi buxhetin e Komunës 39 mln. euro

Asamblistët e LDK-së në Komunën e Prishtinës kanë reaguar ndaj deklaratës së të parit të komunës, Shpend Ahmeti, i cili ka thënë sot se hajni më nuk do të ketë në Prishtinë e as në Kosovë.

Përmes një reagimi, asamblistët e LDK-së, kanë konsideruar se kanë kaluar gati tri vite dhe kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti po shtiret ende si viktimë e qeverisjes dhe se kur e mori pushtetin me ndihmën e të tjerëve tha se do ta zhvillojë kryeqytetin.

Sipas tyre, jo që nuk ndodhi zhvillimi, po vetë ai për dy vite e dëmtoi me më shumë se 30 milionë projekte mungesë.

Lexoni reagimin e plotë të asamblistëve:

Grupi i LDK-së kosideron se kanë kaluar gati tri vite dhe kryetari i Komunës së Prishtinës z. Shpend Ahmeti po shtiret ende si viktimë e qeverisjes. Kur e mori pushtetin me ndihmën e të tjerëve tha se do ta zhvillojë kryeqytetin. Jo që nuk ndodhi zhvillimi, po vetë ai për dy vite e dëmtoi me më shumë se 30 mil. projekte mungesë.

Kryetari i Komunës duhet të tregojë se në cilën drejtori po “i pihet duhani tinëz”. Në cilën drejtori po i keqpërdoret buxheti i Komunës dhe i qytetarëve, edhe ashtu është buxhet i dëmtuar. Është mirë të marrë masa vetë kryetari, ndryshe i bie që “valles po i prin vetë” me të mëdhenjtë e VV, qoftë nga zyrat e tij në Komunë, e po se po nga zyrat e tij të dyshimta nga pozita e nënkryetarit të VV.

Grupi konsideron se kryetari i Prishtinës, duke u deklaruar kundër hajnisë, me rritjen e qirasë nga Ndërmarrja Publike Banesore për bizneset, as më pak as më shumë, ra vetë në kthetrat e dyshimit për hajni të mundshme “me çmim më të lartë”.

Deklarimi i Shpend Ahmetit se “hajni më në Prishtinë nuk do të ketë e së shpejti edhe në Kosovë”, duket ta kenë frymëzuar molotovët kundër shtetit, të cilët u përgatitën edhe në zyrat e tij, prej nënkryetari të VV.

Pas gati tri viteve qeverisjeje në kryeqytet, me dëme të mëdha buxhetore ndaj zhvillimit të Prishtinës, me qasje jodemokratike, me keqpërdorim të detyrës zyrtare, me shkelje ligjesh të konstatuara nga nivelet përgjegjëse shtetërore, me dështime të njëpasnjëshme, Shpend Ahmeti nuk mund të shtiret më viktimë e askujt, përse e vetvetes dhe e zyrave politike, të cilat ia kanë “zënë frymën” vetë atij dhe kryeqytetit.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...