Published On: 5 Shkurt, 2016

LDK Lozanë JO Hashim Thaçi president! Deputetë mos e votoni

Lidhja Demokratike e Kosovës Nëndega e Lozanës – Zvicër

Shumica absolute e anëtarëve të kryesisë së nëndegës së LDK-së në Lozanë, të zgjedhur sipas rregullores dhe normave demokratike në Kuvendin e nëndegës të mbajtur më 26 prill 2015, në mbledhjen e mbajtur më 5 shkurt 2016, por edhe në bazë të takimeve të shumëta me veprimtarë dhe anëtarë të LDK-së të Lozanës me rrethinë, vendosën që të deklarohen publikisht KUNDËR ZGJEDHJES SË HASHIM THAÇIT në postin e presidentit të Republikës së Kosovës sepse Zotëri Thaçi nuk është personalitet i denjë, meritor e i pranueshëm për një funkcion të këtillë. Hashim Thaçi, as me të kaluarën e vet e as me të tashmen, pos tjerash, nuk përfaqëson personalitetin me tipare uniteti. Nëndega e LDK-së në Lozanë dhe anëtarët e veprimtarët e devotshëm, ju bëjnë thirrje deputetëve të LDK-së, po edhe deputetëve tjerë, që të mos e votojnë Hashim Thaçin për pesident të Republikës së Kosovës!

Lozanë, 5 shkurt 2016

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...