Published On: 9 Janar, 2016

LDK e Prishtinës: Opozita po dhunon Republikën, po e rrënon shtetin e Kosovës

Të dashur qytetar të Prishtinës dhe të Kosovës, jemi dëshmitar të një dhunë të paparë, të dhunës dhe huliganizmit që nuk ka lidhje me Protestë paqësore, me mbrojtje të Shtetit të Kosovës, Kushtetutes së Kosovës, është e kundërta, këta po dhunojnë Republikën e Kosovës, këta po rrënojnë shtetin e Kosovës, të ardhmen e qytetarëve tonë, fëmijëve tonë, thuhet në reagimin e pesë degëve të LDK-së në Prishtinë. Qytetar të dashur të Prishtinës, pjesë e shkatërrimit të qytetit, pjesë e kësaj që po i ndodh Kryeqytetit tonë, është ai i cili është zgjedhur për të punuar për qytetin dhe qytetarët e saj, pra qytetari Shpend Ahmeti ka njs kohs të gjatë që nuk sillet si  kryetar qyteti, por pjesëmarrja e tij në protesta bashk me militantët e tij partiak të dhunshëm, edhe nëse nuk ka pas gur në dorë apo koktej molotov, si ,,shokët,, e tij anarkist, megjithatë po bëhet me vetëdije pjesë e shkatërrimit të qytetit dhe ai për këtë duhet dhënë përgjegjësi. Ai është shembulli me i keq i një Kryetari të qytetit, nuk njohim rast të tillë në botën demokratike që ka kryetar të tillë që shkatërron qytetin, të  cilin fatkeqësisht ai e drejton, në vend që ta ndërton. Mbase raste të tilla nuk ka  dhe ky mbetet rast i vetem. Shpend, ju jeni bërë turpi i Prishtinës i Kosovës dhe me gjerë. Ai që shkatërron qytetin, me pjesëmarrjen e tij, të drejtorëve dhe militantëve të tij, nuk duhet të vazhdoj me punën e tij si Kryetar, ai duhet të largohet sa me parë, ai duhet të shkarkohet sa më parë konform procedurave ligjore.Qytetarët e Prishtinës do ta mbajnë mend kohë të gjatë për të keq këtë dhunues dhe shkatërrues të qytetit. Andaj Shpend demagogu me askush nuk të beson për asgje. Ky shkatërrim i qytetit, djegja e ndërtesës së Qeverisë së Republikës së Kosovës, lëndimi i policëve, hedhja e koktejit molotov, gurëve, jane veprime të dhimbshme dhe të dënueshme. Ju themi piromanëve së pushteti nuk merret me dhunë. Ndaleni dhunën sepse pushtetin nuk mund ta merrni as nuk  do ta merrni me dhune. Shpresojmë që AAK dhe Nisma  mos të vazhdojnë bashkeudhetimin e tyre me VV në shkatërrimin e Prishtinës dhe vendit. Njëherit shprehim keqardhjen tonë për lëndimet e policëve të Kosovës, urojm sa më shpejt të sherohen. I përkrahim fuqishëm për punën e tyre, durimin dhe profesionalizmin e tyre. Në fund Kolegjiumi i Degeve të LDK- së në Prishtinë, ju tërheq vërejtjen këtyre shkatërruesve, se Kosova ka më shumë qytetar që duan ta mbrojnë Prishtinën dhe Kosovën se qytetar që duan ti shkatërrojnë, si kundër që kemi institucionet që janë të thirrur ta mbrojnë Shtetin e Kosovës. Kolegjiumi i 5 Degëve të LDK-së të Prishtinës.

Ismet Beqiri Dega e I-rë, Mustafë Krasniqi Dega e II-të, Hazir Borovci Dega e III-të, Halim Muqolli Dega e IV-të, Agim Gashi Dega e V-të. /Shqiptari.eu

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...