Published On: 7 Shkurt, 2016

LDK, deputetët e LDK-së janë institucionalist

Lidhja Demokratike e Kosovës sqaron nëpërmjet një komunikate se deklaratat e publikuara në mediat elektronike kinse në emër të nëndegëve dhe degëve të LDK-së për zgjedhjen e Presidentit të vendit, nuk shprehin qëndrimet e LDK-së.

Degën e LDK-së në Zvicër nuk e përfaqëson Shefqet Dibrani, dhe sipas komunikatës ‘deputetët e LDK-së përfaqësojnë një parti institucionaliste dhe shteteformuese, i kanë të qarta rrethanat në të cilat ndodhet vendi dhe janë të përgjegjshëm dhe të ndërgjegjshëm për veprimet e tyre, dhe për pasojat e këtyre veprimeve.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...