Published On: 21 Shtator, 2017

LAVDI Jetës dhe veprës tënde o burrë, o babë, o vëlla…!

Behxhet Krasniqi

Në 19 vjetorin e rënies së Ahmet Krasniqit.
Përkujtim:
Edhe ky Shtator, po vie i trishtë, i ftohtë dhe përplotë dhembje e lot.
TI nuk je më fizikisht në mesin tonë, por jeton në zemrat tona dhe në zemrat e mija e mija Shqiptarëve, gjithandej ku bukës i thuhet bukë e ujit i thuhet ujë, ku flitet shqipja e ku jetohet e punohet Shqipëtarisht.
TI ishe në rrugën e Zotit dhe në shërbim të popullit andaj në krenohemi që të patëm të tillë.
LAVDI Jetës dhe veprës tënde o burrë, o babë o vëlla o axhë o Lula e fisit tonë.
O shqiptar, o heroi ynë i pavdekshëm…
Të përkujtojnë: familja në Kosovë, Kroaci dhe në Gjermani.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...