Published On: 19 Maj, 2017

Lansohet projekti LLOCH: “Qeveritë shkojnë e vijnë, Golf 2-shi mbetet Hero”

Nga Ermira Babamusta

LLOCH-i është personazhi më i ri komik krijuar nga një grup i talentuar artistësh, aktorë, regjisorë dhe muzikantë nga Kosova. Përrallat e tyre do të lansohen në kanalin zyrtar LLOCH në Youtube.

 Ky projekt trajton një larmi temash sociale, të shprehur në vetën e parë nga prespektiva të ndryshme, të ngjyrosura me satir, dhe lojë të mrekullueshme.

 Me 11 maj 2018 u publikua përralla e parë titulluar “Heroi” që trajton temën e një veture legjendare dhe shumë të preferuar për shqiptarët “Golfi II”.  Me moto “Qeveritë shkojnë e vijnë, Golf 2-shi mbetet Hero” ata filluan ket projekt duke lajmëruar se ditëve në vijim do të ketë edhe përralla tē reja.

https://www.youtube.com/channel/UCe0YwUzcWp6HZey62ZHjF6A

www.facebook.com/llochofficial

 

HEROI

1.

Për golf 2-shin,skom qa foli flet prezenca.

Munësh me bajt: dru,gllet edhe speca.

Ja dhezi rrotat,kur nuk m’dhez shkrepsa.

Kerr,traktor,kombaj,golf2-sh zeza.

Fabrika o pishman,që e ka maru.

Serijat tjera,ka ndodh kan bankrotu.

Motorrin hekër ,ku do munet met qu.

Kurr nuk thot u lodha,kurr nuk bon o kuku.

Ref:

X2

Lirisht thirrëm gollf2-shMania…

Kerr guri ,made in Gjermania…

Edhe nëse ki Bugati,porrshe me 3 ija.

Pa golf 2-sh,nuk bon me t`met shpia.

2.

Kush ka golf 2-sh, i lumi ai për veti.

Pjest ja gjen n’market,n’trafik te Sadeti.

Kerr ekonomik,sun ja gjen t’shoqin n’gjeti.

Me 5 euro naft i bon ,20 gjiro ka qyteti.

Gollf2-shi dhez n’qels,mos me dhez e shtyn.

N’lloch nuk t’len:N’bor,frym edhe brym.

Mos me pas naft,hec me kerozin.

Qa o me ransi punën ta kryn…o vlla…

Ref:

X2

Lirisht thirrëm gollf2-shMania…

Kerr guri ,made in Gjermania…

Edhe nëse ki Bugati,porrshe me 3 ija.

Pa golf 2-sh,nuk bon me t`met shpia

3.

“Nenn mich Golfzwei-omania,

Ein Auto aus Stein, gemacht in Allemania.

Scheiss auf dein Bugati und Ferrari mann.

Ohne Golfzwei soll dein Haus nicht sein.”

Ke pi shum sun po vozit, qaty e len.

Kerkush s’ta prek apet qaty e gjen.

U myta tu shëtit,prej Tokyo-s n’Prizeren.

Skom qa shtoj,”the Best of volkswagen” Fund

 Music – Mix & Mastering: Faton Dolaku

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...