Published On: 5 Gusht, 2017

Lansimi i mikroprocesorit Intel Core i9-7980XE, me 18 bërthamë, shtyhet për tetor

Lufta për numër sa më të madh të bërthamave ndërmjet kompanive Intel dhe AMD është duke vazhduar.

Specifikat deri më tash kanë treguar për modele prej 14 deri 18 bërthamave.

WCCFTech, siç transmeton Guru3D, na sjell detaje specifike të linjës komplete të procesorëve të ardhshëm të Intelit, të gjithë deri te modeli Core i9-7980XE.

Ueb-sajti në fjalë raporton se procesorët do të zyrtarizohen më 18 tetor, por kjo ende është informatë e pakonfirmuar. /KP/

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...