Published On: 15 Qershor, 2017

Lamtumirë Yahoo!

  • “Lamtumirë Yahoo. Verizon ka përfunduar blerjen e 4.48 miliardë dollarë amerikanë të kompanisë”. Lajmi u njoftua nga vetë Yahoo në një deklaratë, duke theksuar se pjesa e kompanisë që nuk do blihet nga Verizon do të ndryshojë emrin dhe do të bëhet ‘Altaba’, një kompani “e regjistruar si investim”.

Me mbylljen e marrëveshjes, CEO e Yahoo, Marissa Mayer dha dorëheqjen, duke marrë me vete në shtëpi një shtrëngim duarsh të artë, prej 23 milion dollarësh. Verizon do të “bashkojë AOL me Yahoo, në një divizion që do të quhet “Oath”.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...