Published On: 7 Korrik, 2016

Lamtumirë Almir

Lamtumirë Almir

 

Gani Qarri

Nuk më pushojnë dot lotët për ty Almir                             

Më falë që më janë shterur të gjitha fjalët

Nuk gjejë shpjegim vogëlush se si jetojmë kot

Dhe pse nuk jemi të vdekur edhe ne të gjallët

 

Ç `i duhet kujt një popull i dekompozuar nga besëtytni të huaja

Nga turko-arab që për deformimin e kombit tonë japin aq para “KESH”!

Këta armiq të shqiptarizmës të cilët edhe para rreziqeve kombëtare

I mësojnë shqiptarët e shitur e të mashtruar që t`i fusin veshët në lesh

 

Për këdo është e vështirë të gjej shpjegim se ç ‘njerëz jemi ne

Dhe deri ku mund të shkojë traumatizma jonë prej këtyre besëtytnive

Sa i bastarduar mund të jetë vërtetë një popull shkërdhec si ky i yni

Që shkon të vdesë për ISIS, por heshtë kur sllavo-bullgarët, fëmijët i`a vrasin para- syve….

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...