Published On: 31 Gusht, 2017

LAA propozon bisedime për krizën, PAN-i i konsideron humbje kohe (Video)

  • Anëtarët e koalicionin PAN bëjnë të ditur se tashmë janë siguruar më shumë se 61 vota dhe se Kosova do t’i krijojë institucionet e reja në javën e parë të shtatorit.

Idenë e koalicionin LAA për mbajtjen e një tryeze midis liderëve të partive për gjetjen e mundësisë për dalje nga kriza politike zyrtarët e PAN-it e quajnë të kotë.

“Tryeza është humbje kohe”, është shprehur Haxhi Shala nga Nisma për Kosovën.

Ndërsa, qytetarët thonë se e kanë humbur besimin tek klasa politike./21Media

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...