Published On: 28 Prill, 2016

La Martini: Akili i përkiste racës shqiptare!

Thënje Kombëtare: Alphonse de Lamartine

Alphonse de Lamartine

(1790 – 1869 )

Ish shkrimtar dhe politikan francez.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...