Published On: 10 Nëntor, 2016

Ky njeri ka zbuluar diçka shokuese për Trump-in

Eksperti i kodeve të Biblës, rabini Matityahu Glazerson, thotë me siguri të plotë se, president i ardhshëm i SHBA-së do të jetë Donald Trump.

Ai thotë se, për këtë, ka gjetur dëshmi në Bibël dhe se fitorja e Trump-it është e lidhur direkt me mbështetjen që ai ia ofron Izraelit.

Ai e gjeti fjalën “Donald” në hebraisht, afër fjalës hebraishte për ‘president’, transmeton gazeta Kosova Sot.

Ai gjeti edhe shkurtesën “SHBA” në hebraisht, sikur që gjeti edhe kode që i referoheshin datave 8 dhe 9 nëntor.

Kodet në gjuhën hebraishte përmendin edhe fjalët “i zgjedhuri” dhe “dashuri për Izraelin”. Trump ka bërë të ditur se ndjen në dashuri të thellë ndaj Izraelit dhe se, po të fitojë, do ta mbrojë këtë shtet.

Glazerson po ashtu gjeti edhe një lidhje midis Trump-it dhe fjalës “moshiach” (mesia), duke thënë se fitorja e Trump-it do të lidhet me ardhjen e dytë të Krishtit në Tokë.

Loading...
 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. hashimi says:

    ky fare qifuti rrin sa po mundet

    Përgjigjiuni
    Pelqej(1) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...