Published On: 27 Prill, 2017

Ky është vendimi zyrtar i Gjykatës së Colmarit për Haradinajn! (Dokument)

Gjykata e Colmarit pas vendimit për lirimin e kryetarit të AAK-së dhe ish-kryeministrit Ramush Haradinaj ka lëshuar një njoftim zyrtar për këtë.

Në njoftimin e gjykatës thuhet se prokurorët kanë pesë ditë afat për të paraqitur ankesë për këtë vendim.

Ky është njoftimi:

Njoftim për shtyp nga Prokurori i Përgjithshëm në Gjykatën e Apelit të Colmar

Haradinaj u shfaq sot në orën 9:00 i ndihmuar nga avokati i tij në dhomën e udhëzimit.

Ajo ka bërë një opinion të pafavorshëm në lidhje me kërkesën për ekstradim të kërkuar nga autoritetet serbe dhe ngriti shqyrtimin gjyqësor të M. Haradinaj. Prokurorët në përgjithësi knëa një periudhë prej 5 ditësh për të paraqitur një ankesë

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...