Published On: 26 Shtator, 2016

Ky është pasardhësi i Hasan Pretenit

Sot zyrtarisht fillon punën drejtori i Agjencisë kundër Korrupsionit, Shaip Havolli.

Përmes një njoftimi për media, Havolli ka falënderuar ish- drejtorin, Hasan Pretenin për kontributin e dhënë që nga themelimi i AKK-së, fuqizimin e kapaciteteve si dhe në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit në kuadër të mandatit të AKK-së.

Më tej në njoftim thuhet se Havolli do të vazhdojë me përkushtim punën në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit në kuadër të mandatit të AKK-së,e po ashtu do ta fuqizojë bashkëpunimin me prokurorinë e shtetit, gjykatat, policinë, mekanizmat tjerë vendor dhe ndërkombëtarë,mediat dhe shoqërinë civile.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...