Published On: 4 Gusht, 2017

Ky është emri më i bukur në botë

Emrat e fëmijëve janë të pafundme, por pa marrë parasysh sa opsione janë në dispozicion, ka një emër që është shpallur emri më i bukur në botë.

Sofia është emri më i përdorur për vajzat në një nëntë vende të mëdha, përfshirë Meksikën, Rusinë, Kilin, Estoninë dhe Sllovakinë.

Nuk është për t’u habitur që Sofia renditet aq lartë sa i përket popullaritetit. Në fund të fundit, të gjithë nga ikonat klasike të Hollivudit, si Sophia Loren në Sofje Vergara, mbajnë disa versione të emrit.

Ky emër gjithashtu tejkalon barrierat fetare, duke u bërë një zgjedhje popullore për katolikët romakë, luterianët, myslimanët sunitë, presbiterët dhe të tjerë.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...