Published On: 13 Shtator, 2016

Kush po na shet “Dushk për gogla”, qeveria apo miqët tanë?

Dr.Fadil Maloku

“Proamerikanizmi” e “properëndimizmi”, kakofonik i disa politikanëve të (njohur!) korruptuar, është bë në aksham pazarin politik në Kosovë, “kartëvizita” më ëmblematike, për të manipuluar publikun!
Tash, këta “Miqët”tanë, ose janë bërë (apo ishin të tillë) bashkautor, pra, manipulator të sofistikuar, të gjithë këtij degradimi (ekonomik, politik, e social), ose pre të kushtëzimeve të tyre! Opsioni i tretë, është vështirë për t’u identifikuar?!
Nëse, është në pyetje e para, atëherë, ka instanca më të larta globale… që bëjnë zgjidhje…! Por, nëse, ka ndodhë e dyta, atëherë, përgjegjësia për procesin e (lexo; në fakt dështimit!) shtendërtimit në Kosovë, nuk bie aq mbi supet e qeveritarëve “proamerikan” dhe “properëndimor”, por mbi supet e tyre…!
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...