Published On: 24 Shkurt, 2016

KUSH PO FRIKOHET NGA ZGJEDHJET?

 

Fadil Maloku

Dronë nga Zgjedhjet e reja, po duket e kanë si “paqësorët”,ata të “luftës” por, edhe qytetaria; 1.PAQËSORËT, shkaku i oponencës së brendshme partiake dhe konkurrencës së jashtme (të nesërme) opozitare e qytetare në tregun publik politik,

2.ATA TË LUFTËS, shkaku i ruajtjes së privilegjeve dhe vazhdimit të konzervimit të aferave, skandaleve… tashmë të njohura korruptive e kriminale,

3.QYTETARIA, që po ngritet si e pakonsoliduar, e pasistemuar dhe e paartikuluar sa duhet, në mënyrë që t’ua rrezikoj dyjave si privilegjet e kontestuara ashtu edhe besimin e kredibilitetin e luhatur!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...