Published On: 20 Nëntor, 2016

Kush janë miqtë shqiptarë të Presidentit Trump (Video)

Sonte në emisionin Zona Express, me autor Leonard Kerqukin, është shfaqur dokumentari “Misteri Trump” kushtuar zgjedhjeve presidenciale në Shtetet e Bashkuara.

Emisioni trajton edhe jetën e Presidentit të ri amerikan dhe njohjet e tij me shqiptarë të rëndësishëm.

Kush janë ata?

Klikoni në videon e mëposhtme.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...