Published On: 17 Prill, 2016

Kush ishte Fadil Hoxha?

 

Nga Besnik Goqi
Fadil Hoxha ishte, është dhe do të mbetet gjithmon dhe gjithnjë si një njeri i pasionuar i Sllavo-Komunizmit, me ç’rast më duhet që të ceki këtu se ky ishte edhe vrasësi kryesor i njerit ndër Patriotët më kryesor të Lëvizjës sonë, siç ishte Shaban Polluzha, ku ky Patriot u vra me datën 21.02.45 ku nuk ishte vetëm e vetëm ky Patriot i vrarë nga forcat Serbo-Komuniste ku në mesin e këtyre vrasësve ishte edhe Fadil Hoxha, mirëpo duke shiquar këtu se sa krime i ka bërë Shoku Fadil Hoxha, këtu do të na dilte edhe numri i të vrarëe nëTivar, ku në mesin e atyre masakrave kishte dorë edhe vet Fadili dhe ku numri i të vrarëve sillej rreth 4300 veta apo 4300 Shqiptar andaj a do të kishite mundur që t’ia ngritni Përmendorën në mes të Gjakovës një Pinjolli të Sllavo Komunisteve siç ishte edhe Pinjolli i Sllavo Komunizmit Fadil Hoxha. Pra shiqoni se a mund që t’ia ngrisni Përmendorën në mes të Gjakovës, një Pinjolli, siç ishte, është dhe do të mbes gjithnjë dhe gjithmon Fadil Hoxha, për të cilin ndoshta ju kujtohet fjalimi i tij, i mbajtur në Mbledhjen e Kuvendit të Kosovës, gjatë vitit 81 kur pati thënë se bira e minit 300 groshe ndoshta ju kujtohet apo jo, ku me këtë shkrim edhe do e mbyllja edhe këtë fjalim timin,me ç’rast më mirë do të kishte qenë që të mirreni me të humburit gjatë luftës së fundit se sa të ngritet përmendore një krimineli siç është Fadil Hoxha, i cili edhe pse ishte shqiptar gjithnjë veproj dhe bashkëpunoj me UDB-ën Serbo Sllave…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...