Published On: 10 Prill, 2016

Kush është puçisti i LDK-së që ka kap partinë me thikë pas shpine?

  • Matufi nga Llapi+Gjarpëri dhe Putini në një vijë për shkatërrimin e LDK-së dhe vendit
  • STOP SHKATËRRIMIT TË LDK-së!!!

Nga Mustafë Shabani

 

Ta quash Ibrahim Rugoven tradhtar dhe në ndërkohë ti shtosh këtije refreni vrastar edhe PUTININ kjo do të thot të mbrosh tradhëtin e tijë; gjarpërit dhe iden e matufosur të plakut nga Llapi me mëndje fëmiu:
Mbrenda një ditë me ra ti lexoj dy prononcime BAJATE të matufit nga Llapi.
Në njërën nga ato Adem Demaqi i fut në një thesë Dr.Ibrahim Rugovën i cili ideoj Dardanin dhe ringjalli atë me të gjitha elementët të cilat e bejnë një shtet, e në anën tjetër puqistin e LDK-së i cili me thikë pas shpine pushtoj partin shtetformuese vetëm e vetëm që të shkatërroj atë dhe vendin duke e eleminuar vizionin e Ibrahim profetit të cilin e barti tutje pasuesi i tij Prof.Dr. Fatmir Sejdiu i cili nuk pranoj gjashtëpikëshin, dhe plaku matuf është në plotshmëri me vijën e Gjarpërit dhe Putinit që të humbën dhe falen territorët e Dardanisë së Ibrahimit.
Reagimet e tilla të Matufit nga Llapi krijojnë averzion tek elektorati i painformuar mirë i LDK-së dhe ngritja e ulët e tyre intelektuale bllokohet në tërësi ajo manipulohet dhe deviojnë në drjetim të gabuar që të tillët të rezonojnë si duhet, për të identifikuar rrezikun i cili i kanoset vendit dhe të tillët pastaj nuk mund të kuptojnë që rreziku është matufi, gjarpëri i tij dhe rrogëtari i gjarpërit Putini.
Unë i them matufit nga Llapi o dost po a e din çfarë po fletë???
Ti shko dhe fol me Hashimin tënd e të shpëtojmë Veriun dhe komunat e krijuara tanime autonome serbe, sepse deri në Nish ishte Dardania dhe argatët tuaj ishin ata të cilët i dogjën asaj flamurin Dardan.
Zoti e bekoft flamurin Dardan dhe realitetin e rikrijuar nga profeti Ibrahim !!!!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...