Published On: 26 Janar, 2016

Kush është i sëmur mund të shkoj te ish kryeministri Bajram Rexhepi për në një kontroll!

Ish kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi, i’u është kthyer profesionit të vjetër.

Rexhepi që me profesion është kirurg tani është duke punuar në spitalin e Mitrovicës.

Mirëpo rikthimi në zanatin e vjetër i ka bërë kurrreshtarë pacientët të cilët kur shohin Rexhepin me mantel të bardhë pyesin vetën nëse është ky ish kryeministri Rexhepi.

Ai ka thënë se profesionit të vjetër i’u kthyer në fillim të vitit mirëpo menjëherë është ambientuar me vendin e punës dhe më nuk do të kthehet në politikë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...